Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم کمالی در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان داشت: جولان قاچاقچیان سوخت در جایگاه‌های عرضه سوخت در بخش توکهور هشت بندی، مشکلات بسیاری برای مردم این منطقه ایجاد کرده است.

وی افزود: مردم پیش از این در جاده‌ها از جولان قاچاقچیان سوخت امنیت نداشتند اما حالا علاوه بر این به دلیل جذابیت قاچاق بنزین همانند قاچاق گسترده گازوئیل که زمینه ساز جولان قاچاقچیان سوخت در جایگاه‌های عرضه بنزین شده است، درتامین سوخت وسایل نقلیه خود با مشکلات عدیده ای روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمالی تصریح کرد: قاچاقچیان بنزین آزادانه و بدون محدودیت به ویژه شب‌ها به صورت مستمراز جایگاه‌های عرضه سوخت، سوخت گیری می‌کنند و بلافاصله با تخلیه بنزین از باک ماشین چندباره برای دریافت سوخت جهت قاچاق، به جایگاه‌های عرضه سوخت مراجعه می‌کنند و این بنزین را به شهروندان سیستان وبلوچستان جهت قاچاق به خارج از کشور می‌فروشند.

وی گفت: عرضه بدون محدودیت بنزین به قاچاقچیان سوخت مشکلات بسیاری برای مردم ایجاد کرده است زیرا به دلیل قاچاق گسترده بنزین در طول شب یا اینکه در جایگا های عرضه سوخت، بنزینی برای عرضه وجود ندارد و مردم مجبورند با باک خالی برگردند و یا اینکه زمانی که دوباره درجایگاه ها بنزین می‌رسد باید در صف‌های طولانی، بنزین وسیله نقلیه خود را دریافت کنند.

کمالی افزود: از همه مهم‌تر بنزینی که باحجم بالا از جایگاه‌های سوخت، قاچاق شده و در محلات تجمیع می‌شوند تا پس از تجمیع به صورت یکجا به خریدران سوخت قاچاق فروخته شود بیم آن می‌رود که براثر اتفاقی ناخواسته باعث آتش سوزی‌ها ی گسترده و مرگبار درمحلات شود فلذا ضرورت ایجاب می‌کند از جانب مسئولین که علاج واقعه را فبل وقوع بکنند.

کمالی اظهار داشت: کمبود سوخت در هشت بندی به دلیل قاچاق آن، بعضاً باعث افزایش قیمت سرسام آور آن از جانب دست فروشی‌ها شده است. وضعیت فعلی درجایگاه های عرضه سوخت مردم را به شدت دچار مشکل کرده است و اصلاً زیبنده نیست.

نایب رئیس شورای اسلامی مجتمع امام هشت بندی، تصریح کرد: انتظار است که مسئولین و متولیان امر برای سامان دادن آن دراسرع وقت ورود پیدا کنند تا از مشکلات این مردم انقلابی کاسته شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای این موضوع ملزم کردن جایگاه داران به این امر است که رانندگانی که در طول شبانه روز مراجعه مکرر برای دریافت بنزین دارند از دادن بنزین به آنهاخود داری شود و در صورت عدم رعایت این موضوع از جانب جایگاه بابرخورد بازدارنده ای از جانب قانون مواجه شوند.

کد خبر 5523117

منبع: مهر

کلیدواژه: هشت بندی قاچاق سوخت جایگاه سوخت بوشهر سازمان تبلیغات اسلامی خطبه های نماز جمعه قوه قضاییه هفته قوه قضاییه شیراز خراسان رضوی سنندج آمار کرونا مشهد اردبیل کرمانشاه ویروس کرونا جایگاه های عرضه سوخت قاچاقچیان سوخت هشت بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۱۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان از تامین و توزریع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفتگاز در بخش حمل‌ونقل استان خبر داد و گفت: ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود.

به‎ ‎گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان، جهانبخش نوکانی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در دیدار با فرماندار مریوان ‏با اشاره به فعالیت ۵۱ باب جایگاه عرضه نفتگاز در سطح استان، اظهار کرد: روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفتگاز در بخش حمل‌ونقل استان توزیع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود، افزود: سال گذشته ۳۲۰ میلیون لیتر نفتگاز در جایگاه‌های عرضه منطقه عرضه شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشدی دو درصدی همراه بوده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان خاطرنشان کرد: گروه‌های گشت و بازرسی این شرکت به صورت شبانه‌روزی از همه مجاری عرضه سوخت بازدید کرده و با هرگونه عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی، سو استفاده از کارت‌های سوخت غیرمجاز و عدم ارائه خدمات مطلوب به شهروندان برابر با مقررات شرکت برخورد می‌کنند.

نوکانی با بیان اینکه هم اکنون هیچ گونه کمبود سوختی در جایگاه‌های عرضه سوخت استان وجود ندارد، گفت: اجرای موفق طرح باک پر در پایانه مرزی باشماق مریوان نتیجه تعامل، همکاری و تشریک مساعی ادارات و سازمان‌های مترتب با این شرکت است که با نتایج مثبتی در زمینه جلوگیری از عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی، صرفه‌جویی در مصرف سوخت، جمع‌آوری دلالان ‏سوخت، تسهیل و تسریع در امور کنترل کامیون‌های ترانزیتی و بحث صادرات، پ و درآمدزایی دولت همراه بوده است.

وی به مدیریت کارت‌های اضطراری در جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی در ‏راستای مدیریت مصرف سوخت، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی و لزوم استفاده از ‏کارت سوخت شخصی توسط شهروندان اشاره کرد و گفت: تمامی کارت‌های اضطراری مجاری عرضه سوخت جمع‌آوری نخواهند شد و ‏کارت سوخت جهت شرایط اضطراری، برای افرادی که کارت سوخت شخصی خود را احیاناً به همراه ندارند، ‏موجود است.‏

اسماعیل احمدی، فرماندار شهرستان مریوان نیز در این دیدار نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته از سوی شرکت پخش منطقه کردستان، به‌ویژه تأمین و توزیع سوخت روستاهای این ناحیه و سوخت بخش کشاورزی، تأمین و توزیع سوخت در سطح مجاری عرضه و همچنین مباحث مربوط به روان‌سازی و چگونگی فعالیت بازرسان اعزامی از منطقه به ویژه در پایانه مرزی باشماق مطرح کرد.

کد خبر 751815

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفت گاز در کردستان
  • عرضه بیش از ۲۴ محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بورس
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • کشف بیش از ۱۲۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق و توقیف ۴۰۰۰ خودروی شوتی در یک سال
  • عرضه «روایت تولید» در نمایشگاه کتاب تهران